okładka

Mikrobiologia żywności

Drewniak, Emil, Drewniak, Teresa.

Rok wydania: 1992.

Mikrobiologia, Biologia sanitarna, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

2 z 2

Autor
Drewniak, Emil
Drewniak, Teresa.
Tytuł
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-02-07135-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1992.
Numer wydania
Wyd. 8
Objętość
161, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia
Biologia sanitarna
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302071358
100
%a Drewniak, Emil
245
%a Mikrobiologia żywności /
250
%a Wyd. 8
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1992.
300
%a 161, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Biologia sanitarna
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Drewniak, Teresa.
920
%a 83-02-07135-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 8032Cz
Sygnatura: 57
Status: Do czytelni
2.
Numer inwentarzowy: 86961W
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane